Реализация

developed for


Реализацията на проектите е в сигурни ръце на екип от професионалисти с богат опит с обекти от всякакъв мащаб.
Ние знаем подходящото решение за всяка трудна ситуация, познаваме и използваме необходимата техника и характерните материали, за да предоставим адекватен отговор за високите изисквания на Клиента.

Началото на всяка красива градина е правилното оформяне на терена, почвоподготовката. Нашият екип провежда необходимите мероприятия, за да изглеждат добре растителността и тревния чим, да няма локви в градината. Познаваме и използваме нужната строителна механизация за всеки отделен проект, за да е качествено изпълнението на вертикалната планировка на терена, да има дренажи там, където е необходимо, да изглежда релефът на Вашия двор интересен и уникален.

Алейната мрежа и настилките с характерен рисунък, изпълнени с точните качествени материали са скелета на околното пространство. Това е преход между „вътре“ и „вън“, рамка на паркоустройствената композиция. Работим в синхрон с доказани професионалисти, за да получим най-доброто за Вас.

Водните ефекти, умело вписани в цялостната концепция за пространството предават уникален характер на всеки двор.

Растителността е основният градивен материал на ландшафтния архитект. Ние познаваме и използваме с лекота богатото видово разнообразие на дървета, храсти, цветя и треви, съобразно спецификата на климатичните и почвени условия за всеки отделен обект. С перфектно познаване на особеностите на пазара у нас и в Европа постигаме желания от клиента естетически ефект. Размерите на растителността, колорита и текстурата на листната маса, баграта на цвета, всичко вплетено в обемно-пространствена композиция, динамична и ефективна през всички сезони.

Поливната система е основен елемент за целесъобразно разпределяне на водата в градината, ресурс все по-ценен и ограничен. Работим с водещи световни марки, за да предложим цялостно решение за Вашата градина.

Градинското осветление е често пренебрегван елемент на средата. Правилно използвана светлината насочва движението, обособява нива и пространства, акцентира детайли. Семпло и същевременно ефектно осветление дава живот на Вашата градина и през нощта. Играта на светлини и сенки предава неповторим колорит на пространството.

Създаваме уникална игрова среда за децата от всички възрасти, следвайки характера и мащабите на всеки проект. Работим с водещи производители на оборудване за детски и спортни площадки, градинско-паркова мебел от България и чужбина.

Предлагаме разнообразни решения, подходящи за всеки Интериор. Следваме концепцията на средата, допълваме и обогатяваме, внасяме Природа. Малки пространства, аранжирани с декоративна растителност в саксии, обширни зимни градини с едроразмерна растителност, където ще се почувствате в друга отделна реалност. Разработваме комплексно и в пълнота проект за Вашия дом, офис, хотел, за да се радвате на изобилие от богата растителност, изглеждаща и вписваща се естесвено в интериорното пространство.

Тенденция е свободното пространство навсякъде около нас да се ограничава все повече за сметка на развиващия се градски организъм. Това налага използване на иновативни решения в ландшафтната архитектура, за да запазим в максимална пълнота полагащото се място за природата около нас. В този аспект предлагаме новаторски решения за фасадно, интериорно вертикално озеленяване, покривни градини. За да се постигне адекватен резултат в тези посоки, е необходима правилна мисъл още в началото на проектантския процес и синхрон между всички проектанти, обвързани в създаването на конкретния обект. Така се планират всички технологични особености, предвиждат се и се избягват всички пречки при изграждане на цялостното решение. Накрая идва изпълнението – предлагаме цялостни системи за вертикално и покривно озеленяване. Изграждаме такива зелени площи от всякакъв мащаб, използвайки продуктите и дългогодишния опит на утвърдени европейски производители.

Имате въпроси за вашата градина, моля свържете се с нас.
Ще се радваме да бъдем полезни.
Проектиране
Поддръжка

Изисквания
Живи плетове
Цъфтящи храсти
Многогодишни цветя
Сезонни цветя
Увивни и катерливи растения
розимногогодишни цветясезонни цветя